Direct naar de inhoud.

Medewerkers

Jouke

Jouke

Ik ben Jouke, samen met mijn echtgenote Anke Nynke eigenaar van HAARZAAK m/v in Burgum, Buitenpost en Sneek. Vanaf 1987 ben ik werkzaam in het kappersvak en sinds 1999 zelfstandig ondernemer. Een uitdaging die werkelijkheid is geworden. Ik vind het prettig om de klanten op die manier te kunnen verwennen, zoals ik zelf ook verwend zou willen worden. Verder is sfeer en omgeving een belangrijke bron van ontspanning en die wens ik dan ook in de salon toe te passen. In December 2007 hebben wij onze 2e kapsalon in Buitenpost geopend waarna in wij in maart 2012 de stap hebben gezet om een 3e kapsalon HAARZAAK m/v te openen in Sneek aan de Lemmerweg 20 (Boschplein).

Anke Nynke

Anke NynkeIk ben Anke Nynke sinds de start van onze kapsalon was ik alleen werkzaam achter de schermen, maar vanaf het voorjaar 2005 ook werkzaam in de schoonheidssalon. Hiervoor heb ik in de voorafgaande 2 jaar (2003/2004) met veel plezier m`n diploma`s schoonheidsspecialiste gehaald. Om een mooi totaal te krijgen kunnen ook de nagels bij mij een manicure behandeling ondergaan.

 

Hieronder kunt u kennismaken met onze medewerkers.

 

Charis (Sneek)

Charis is vanaf het begin van HAARZAAK m/v Sneek daar werkzaam, en heeft inmiddels al weer ruim ervaring in het kappersvak. Charis is creatief en spontaan en vind omgaan met mensen het leukste van het kappersvak en zeker wanneer ze blij met een nieuw kapsel de deur uit gaan. In haar vrijetijd is Charis graag inspiratie aan het op doen door met vriendinnen te shoppen en op die manier mensen en kapsels te bekijken.

Michelle (Sneek)

Michelle werkt vanaf eind 2014 bij ons als  kapster, de meeste onderdelen van het kappers-vak kan zij inmiddels volledig zelfstandig.

 

Lieneke (Sneek)

Lieneke werkt vanaf juni 2017 bij ons als  kapster, na een paar jaar in Sneek werkzaam te zijn geweest was Lieneke toe aan een nieuwe uitdaging en had deze gevonden in Joure. Omdat Sneek toch werd gemist is Lieneke vanaf juni 2017 weer werkzaam in Sneek bij HAARZAAK m/v. Lieneke is een rustige zeer vakbekwame kapster die alle aspecten van het vak verstaat. zij zal werkzaam zijn op donderdag vrijdag en zaterdag.

Aukje (Burgum & Sneek)

Aukje werkt vanaf oktober 2017 bij ons als kapster. Op dit moment is Aukje haar specialiteit het knippen van heren.

Otilja(Burgum)

Otilja

Otilja werkt vanaf eind 2013 bij ons als kapster. Op dit moment ligt Otilja haar specialiteit bij het kleuren. waarin zij zich verder aan het specialiseren is door het volgen van de mastercolorist programma van Goldwell.

 

Jieldou (Burgum)

Jieldou

Jieldou is sinds maart 2016 aankomend kapster bij onze salon in Burgum. Zij doet het laatste jaar nu van de kappersopleiding in Leeuwarden en kan inmiddels alle werkzaamheden verrichten van het kappersvak.

 

Samantha (Burgum & Buitenpost)

Samantha werkt bij ons vanaf januari 2018 en kan alle werkzaamheden verrichten van het kappersvak. Bijzondere kapsels en nieuwe modellen maken Samantha haar dag weer goed.

 

 

 

 

 

 

Regina (Burgum)

Regina is intussen al weer een tijdje bij ons aan het werk als allround kapster. In haar vrije tijd is zij een gedreven paardrijdster wat naast het kappersvak haar grote liefde is. 

Sabrina (Burgum)

Sabrina HAARZAAK m/vSabrina is sinds eind 2009 ons team komen versterken, en intussen moeder geworden van Eva en Lieke.

Lennie (Burgum)

Lennie is sinds 2013 bij ons werkzaam in ons team  ze is inmiddels een ruim ervaren en gediplomeerd kapster. Lennie vind het fijn om onze klanten tevreden de deur uit te laten gaan, haar grootste uitdagingen liggen in de “Metamorfoses” zoals zij zegt een nieuw kapsel doet een mens goed.

 

Monique (Burgum & Sneek)

Monique HAARZAAK m/vMonique is een gedreven kapster  en inmiddels al weer een paar jaar bij ons werkzaam. Door de ruime ervaring kan zij alle voorkomende werkzaamheden verrichten. Op dit moment volgen Monique samen met Otija het mastercolorist programma van Goldwell.

Sybella (Burgum en Buitenpost)

Sybella HAARZAAK m/vSybella is een zeer gedreven kapster die ook haar schoonheidsspecialiste diploma`s heeft gehaald en al weer een paar jaartjes ons team versterkt. Op dinsdag en zaterdag is Sybella in Burgum als kapster en schoonheidsspecialiste en op donderdag en vrijdag is ze werkzaam in de schoonheidssalon en kapsalon in Buitenpost.

Jantsje (Buitenpost & Burgum)

Jantsje HAARZAAK m/v

Jantsje is een gedreven kapster een die inmiddels ons alweer ruim tijd ons team versterkt. 

 

Inge (Buitenpost)

IngeInge is bij ons als stagiaire begonnen en inmiddels al aankomend kapster bij ons werkzaam op de dinsdag, vrijdag(en avond) en zaterdagen.

Froukje (Buitenpost)

FroukjeVanaf December 2007 werk Froukje in ons team van Buitenpost. Hiervoor heeft ze bij ons in de kapsalon van Burgum gewerkt. Na haar periode bij ons in Burgum heeft ze een korte tussenpauze in Assen gehad en is Froukje vervolgens bij ons in Buitenpost aan de slag gegaan. In tussentijd is Froukje ook nog moeder geworden van een geweldige zoon en dochter.

Ook hebben wij wisselend van maandag tot en met zaterdag stagiaires aan het werk. Deze jonge mensen proberen wij zoveel mogelijk vakgerichte kennis te bieden – maar met de grootste zorg en aandacht voor onze klanten. HAARZAAK m/v is een erkend leerbedrijf door SSB Nederland, het kenniscentrum voor uiterlijke verzorging. De stagiaires vullen ons aan, mede doordat zij met jonge en frisse ideeën komen. Voordat de stagiaires bij ons komen werken, ondergaan zij een strenge selectie.

Op dit moment zijn bij ons verdeeld over onze salons onderstaande aankomende hairstylisten aan het stage lopen.

 

Mirko (Burgum & Buitenpost)

MirkoMirko is sinds september stagiair bij onze salon in Burgum. Hij doet de kappersopleiding “salonmanager” en heeft als droom zijn eigen salon te kunnen openen. Mirko is iedere dinsdag en vrijdag bij ons in de kapsalon.

???? (Sneek)

Wie wordt onze nieuwe leerling kapper m/v in Sneek ??????

 

 

 

 

 

???? (Buitenpost)

Wie wordt onze nieuwe leerling kapper m/v in Buitenpost ??????

 

 

 

 

 

 

 

GRAAG TOT ZIENS IN HAARZAAK m/v

Burgum: Markt 67 9251 JR 0511 – 481219

Buitenpost: Kerkstraat 56 9285 TB 0511 – 544047

Sneek: Lemmerweg 20 8607BZ 0515 – 820288

HAARZAAK m/v Buitenpost HAARZAAK bp HAARZAAK bp2