Helaas is het niet anders: wij gaan sluiten voor de komende weken.
🖤🤍 Enorm balen, maar gezondheid gaat altijd voorop. We komen zo snel mogelijk weer met alternatieven voor uw behandeling zoals tijdens de eerste lock-down.
📆Heeft u nog een afspraak staan? Deze komt helaas te vervallen.
📬 Voor vragen kunt u ons altijd mailen: info@haarzaak-mv.nl.
Direct naar de inhoud.

Medewerkers

Jouke

Jouke

28 april 1969 – 9 juli 2019

Op 50-jarige leeftijd is Jouke overleden aan de gevolgen van Slokdarmkanker.

Oprichter, inspirator, werkgever, leermeester, onvergetelijke man en papa.

Zijn droom HAARZAAK m/v zullen wij laten voortbestaan. 

 

Anke Nynke

Anke NynkeAnke Nynke is schoonheidsspecialiste in Burgum (aanwezig donderdag en vrijdag) en gastvrouw voor alle 3 filialen. Tevens gespecialiseerd is Lash Lift (wimper liften/krullen). 

 

 

 

 

Hieronder kunt u kennismaken met onze medewerkers.

Lieneke (Sneek)

Lieneke werkt vanaf juni 2017 bij ons als kapster. Lieneke is een rustige zeer vakbekwame kapster die alle aspecten van het vak verstaat. Haar werk is haar hobby en voor kleur- en knipadvies staat zij altijd klaar. Lieneke werkt gewoonlijk van woensdag tot en met zaterdag.

 

 

Gerda (Sneek)

Vanaf augustus 2018 versterkt Gerda ons team in Sneek,  opsteken en metamorfoses zijn haar specialiteit. Gerda vindt geen kapsel en kleur te gek en vindt het een geweldige uitdaging om de klant  te voorzien van een nieuwe look. Gerda werkt van dinsdag t/m zaterdag.

 

 

Jeanet (Burgum)

Jeanet werkt vanaf  2016 bij ons als kapster met een tijdelijke onderbreking. Op dit moment ligt Jeanet haar specialiteit bij het knippen en ze streeft naar gezelligheid en mooie kapsels. Haar werk is haar hobby en ze doet het al jaren met héél véél plezier. Jeanet: ik ben erg gek op mijn vak als allround kapster. Het mooie van mijn werk zit hem in de afwisseling. Het knippen van zowel dames als heren, het kleuren van het haar en het opsteken van verschillende kapsels e.d.. Ik voel me erg thuis op mijn werk. De sfeer in de salon is altijd erg gezellig en warm. We hebben een super leuk team en vooral ook erg leuke klanten! 

 

Jieldou (Burgum)

Jieldou

Jieldou is sinds maart 2016 kapster bij onze salon in Burgum. Jieldou haar motto is ‘doe maar gewoon, maar niks is gek genoeg’. Jieldou: wat ik mooi vind aan mijn werk is dat ik mijn creativiteit erin kwijt kan en lekker met mijn handen bezig kan gaan. Het sociale aspect in mijn werk vind ik ook heel leuk. Klanten leren kennen wie ze zijn en wat ze leuk vinden, niet alleen qua uiterlijk maar ook persoonlijk.

 

 

Samantha (Burgum & Buitenpost)

Samantha werkt bij ons vanaf januari 2018 en kan alle werkzaamheden verrichten van het kappersvak. Bijzondere kapsels en nieuwe modellen maken Samantha haar dag weer goed. Wat Samantha mooi vindt van haar werk is het omgaan met mensen, creatief zijn en mensen met een goed gevoel en een mooi kapsel de deur uit te laten gaan, passend bij hun persoonlijkheid! Samantha: voor mij is het HAARZAAK gevoel : humor, gezelligheid, sociaal zijn, en streven naar perfectionisme.

 

Sabrina (Burgum)

Sabrina HAARZAAK m/vSabrina is sinds eind 2009 ons team komen versterken. Zij is met haar jarenlange ervaring als kapster een geweldige aanvulling binnen het team en nog steeds vol liefde , enthousiasme en passie blij om ieder van mooi haar te mogen voorzien. Het sociale aspect in haar werk vind ze ook heel erg leuk. Klanten leren kennen wie ze zijn en wat ze leuk vinden, niet alleen qua uiterlijk maar ook persoonlijk. Sabrina is sinds het begin werkzaam met de producten styling en verzorgende producten van KMS en kan je van de beste adviezen voorzien. 

 

Monique (Burgum & Sneek)

Monique HAARZAAK m/vMonique is een gedreven kapster, ze is altijd op de hoogte van de laatste trends met betrekking tot knippen en kleuren. Monique is een kei in het kleuren van het haar én ook heren zijn bij Monique aan het perfecte adres. Kortom, Monique is een echte allrounder en intussen voorzien van de titel Master Colorist. Als kleurspecialist is niets een probleem, maar altijd een uitdaging.

 

 

Sybella (Burgum & Buitenpost)

Sybella HAARZAAK m/vSybella is een zeer gedreven kapster en schoonheidsspecialiste en al weer vele jaren bij HAARZAAK werkzaam. De reden dat ze voor het kappers- en schoonheidsspecialistevak heeft gekozen, is dat zij het fijn vind om creatief bezig te zijn met haar, huid en make up. Daarnaast natuurlijk het contact met klanten. Vooral als dankzij haar inzet klanten mooi en tevreden de deur uit gaan, is dat extra leuk!! Dat je waardering krijgt voor het werk wat je doet, dat geeft een heel goed gevoel. Op dinsdag en zaterdag is Sybella in Burgum als kapster en schoonheidsspecialiste en op donderdag en vrijdag is ze werkzaam in de schoonheidssalon en kapsalon in Buitenpost.

 

Jantsje (Buitenpost & Burgum)

Jantsje HAARZAAK m/v

Jantsje is een gedreven kapster die inmiddels alweer ruime tijd ons team versterkt. Een kapster in hart en nieren die persoonlijke aandacht en tijd voor de klant heel belangrijk vind. Kortom, Jantsje is een echte allrounder en intussen ruim op weg is naar de titel Master Colorist. Dus ben je toe aan een geweldige coupe die bij je past en wil het je het juiste verzorgings- en stylingadvies, maak dan direct een afspraak bij Jantsje.  

 

Inge (Buitenpost)

IngeInge is bij ons als stagiaire begonnen en inmiddels als een volwaardig en gedreven kapster bij ons werkzaam. Door mooie technieken als kleurspecialist en knippen volgens de laatste trends kun je bij haar de meest bijzondere kapsels krijgen.  Inge: Ik wilde mezelf heel graag verder specialiseren in het kleuren en volg daarom het Master Colorist Program. 

 

 

Ryanne (Sneek)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-Ryanne-615x1024.jpgRyanne werkt als leerling bij HAARZAAK Sneek vanaf september 2019. Ze wil van jongs af aan al kapster worden en is in 2019 begonnen met haar opleiding. Ryanne volgt werken en leren.

‘De liefde voor het kappersvak begon toen ik mezelf ging vlechten en opsteken. Nu ik in een kapsalon werk en het bij klanten mag doen vind ik dit echt een droom die uit komt! Ik probeer altijd mijn best te doen! Ik had me geen betere stageplek kunnen wensen!’

 

Baukje (Burgum & Buitenpost)

Baukje is begonnen als stagiaire bij HAARZAAK m/v. Ze heeft zoveel passie voor het vak en is leergierig, zodat zij een plek als leerling kapster verdient heeft en daardoor nu meerdere dagen werkzaam is. 

 

 

 

 

Marrit (Buitenpost)

Marrit is onze stagiaire in Buitenpost. Zij is gestart met een combinatie van de kapper- en schoonheidsspecialiste opleiding en daarmee geeft het al aan dat zij een leergierige stagiaire is. Zij is elke vrijdag in de salon in Buitenpost.

Ook hebben wij wisselend van maandag tot en met zaterdag stagiaires aan het werk. Deze jonge mensen proberen wij zoveel mogelijk vakgerichte kennis te bieden – maar met de grootste zorg en aandacht voor onze klanten. HAARZAAK m/v is een erkend leerbedrijf door SSB Nederland, het kenniscentrum voor uiterlijke verzorging. De stagiaires vullen ons aan, mede doordat zij met jonge en frisse ideeën komen. Voordat de stagiaires bij ons komen werken, ondergaan zij een strenge selectie.

GRAAG TOT ZIENS IN HAARZAAK m/v

Burgum: Markt 67 9251 JR 0511 – 481219

Buitenpost: Kerkstraat 56 9285 TB 0511 – 544047

Sneek: Lemmerweg 20 8607BZ 0515 – 820288

HAARZAAK m/v Buitenpost HAARZAAK bp HAARZAAK bp2