We mogen weer open!
Direct naar de inhoud.

Medewerkers

Jouke

Jouke

28 april 1969 – 9 juli 2019

Op 50-jarige leeftijd is Jouke overleden aan de gevolgen van Slokdarmkanker.

Oprichter, inspirator, werkgever, leermeester, onvergetelijke man en papa.

Zijn droom HAARZAAK m/v zullen wij laten voortbestaan. 

 

Anke Nynke

Anke NynkeIk ben Anke Nynke sinds de start van onze kapsalon was ik alleen werkzaam achter de schermen, maar vanaf het voorjaar 2005 ook werkzaam in de schoonheidssalon. Hiervoor heb ik in de voorafgaande 2 jaar (2003/2004) met veel plezier m`n diploma`s schoonheidsspecialiste gehaald. Om een mooi totaal te krijgen kunnen ook de nagels bij mij een manicure behandeling ondergaan. 
Naast schoonheidsspecialiste ben ik gastvrouw in alle 3 filialen en heb ik de verantwoordelijkheid over alle 3 salons. 

 

Hieronder kunt u kennismaken met onze medewerkers.

Lieneke (Sneek)

Lieneke werkt vanaf juni 2017 bij ons als kapster. Lieneke is een rustige zeer vakbekwame kapster die alle aspecten van het vak verstaat. Haar werk is haar hobby en voor kleur- en knipadvies staat zij altijd klaar. Lieneke werkt gewoonlijk van woensdag tot en met zaterdag.

 

Gerda (Sneek)

Vanaf augustus 2018 versterkt Gerda ons team in Sneek,  opsteken is haar specialiteit. Gerda vindt geen kapsel en kleur te gek en vindt het een geweldige uitdaging om de klant  te voorzien van een nieuwe look. Gerda werkt van dinsdag t/m zaterdag.

 

 

Jeanet (Burgum)

Jeanet werkt vanaf  2016 bij ons als kapster met een tijdelijke onderbreking. Op dit moment ligt Jeanet haar specialiteit bij het knippen en ze streeft naar gezelligheid en mooie kapsels. Haar werk is haar hobby en ze doet het al jaren met héél véél plezier. Jeanet: ik ben erg gek op mijn vak als allround kapster en heb kort geleden een allround schoonheidsspecialiste opleiding met succes afgerond. Het mooie van mijn werk zit hem in de afwisseling. Het knippen van zowel dames als heren, het kleuren van het haar en het opsteken van verschillende kapsels e.d.. Ik voel me erg thuis op mijn werk. De sfeer in de salon is altijd erg gezellig en warm. We hebben een super leuk team en vooral ook erg leuke klanten! 

 

Jieldou (Burgum)

Jieldou

Jieldou is sinds maart 2016 kapster bij onze salon in Burgum. Jieldou haar motto is ‘doe maar gewoon, maar niks is gek genoeg’ dus wil je iets bijzonders met je haar Jieldou weet het samen met jou uit je te halen en te vormen. Jieldou: wat ik mooi vind aan mijn werk is dat ik mijn creativiteit erin kwijt kan en lekker met mijn handen bezig kan gaan. Het sociale aspect in mijn werk vind ik ook heel leuk. Klanten leren kennen wie ze zijn en wat ze leuk vinden, niet alleen qua uiterlijk maar ook persoonlijk.

 

Samantha (Burgum & Buitenpost)

Samantha werkt bij ons vanaf januari 2018 en kan alle werkzaamheden verrichten van het kappersvak. Bijzondere kapsels en nieuwe modellen maken Samantha haar dag weer goed. Wat Samantha mooi vindt van haar werk is het omgaan met mensen, creatief zijn en mensen met een goed gevoel en een mooi kapsel de deur uit te laten gaan, passend bij hun persoonlijkheid! Samantha: voor mij is het HAARZAAK gevoel : humor, gezelligheid, sociaal zijn, en streven naar perfectionisme.

 

 

 Sabrina (Burgum)

Sabrina HAARZAAK m/vSabrina is sinds eind 2009 ons team komen versterken. Zij is met haar jarenlange ervaring als kapster een geweldige aanvulling binnen het team en nog steeds vol liefde , enthousiasme en passie blij om ieder van mooi haar te mogen voorzien. Het sociale aspect in haar werk vind ze ook heel erg leuk. Klanten leren kennen wie ze zijn en wat ze leuk vinden, niet alleen qua uiterlijk maar ook persoonlijk. Sabrina is sinds het begin werkzaam met de producten styling en verzorgende producten van KMS en kan je van de beste adviezen voorzien. 

 

Monique (Burgum & Sneek)

Monique HAARZAAK m/vMonique is een gedreven kapster, ze is altijd op de hoogte van de laatste trends met betrekking tot knippen en kleuren. Monique is een kei in het kleuren van het haar én ook heren zijn bij Monique aan het perfecte adres. Kortom, Monique is een echte allrounder en intussen voorzien van de titel Master Colorist. Als kleurspecialist is niets een probleem, maar altijd een uitdaging.

 

Sybella (Burgum en Buitenpost)

Sybella HAARZAAK m/vSybella is een zeer gedreven kapster die ook haar schoonheidsspecialiste diploma`s heeft gehaald en al weer vele jaren ons team versterkt. De reden dat ze voor het kappersvak heeft gekozen, is dat zij het fijn vind om met haar handen te werken. Daarnaast natuurlijk het contact met klanten. Vooral als dankzij haar inzet klanten mooi en tevreden de deur uit gaan, is dat extra leuk!! Dat je waardering krijgt voor het werk wat je doet, dat geeft een heel goed gevoel. Kleuren en knippen is haar specialiteit. En daarnaast helpt ze klanten in de schoonheidssalon. Op dinsdag en zaterdag is Sybella in Burgum als kapster en schoonheidsspecialiste en op donderdag en vrijdag is ze werkzaam in de schoonheidssalon en kapsalon in Buitenpost.

 

Jantsje (Buitenpost & Burgum)

Jantsje HAARZAAK m/v

Jantsje is een gedreven kapster die inmiddels alweer ruime tijd ons team versterkt. Een kapster in hart en nieren die persoonlijke aandacht en tijd voor de klant heel belangrijk vind. Kortom, Jantsje is een echte allrounder en intussen ruim op weg is naar de titel Master Colorist. Dus ben je toe aan een geweldige coupe die bij je past en wil het je het juiste verzorgings en styling advies, maak dan direct een afspraak bij Jantsje.  

 

Inge (Buitenpost)

IngeInge is bij ons als stagiaire begonnen en inmiddels als een volwaardig en gedreven kapster bij ons werkzaam. Door mooie technieken voor haar kleuring als kleurspecialist en knippen volgens de laatste trends kun je bij haar de meest bijzondere kapsels krijgen.  Inge: Ik wilde mezelf heel graag verder specialiseren in het kleuren en daar ben ik mee bezig. In de dertien cursussen die je moet halen om Master Colorist te worden, heb ik inmiddels met succes afgerond een derde afgerond!

 

 

Ryanne

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-Ryanne-615x1024.jpgRyanne werkt als leerling bij HAARZAAK Sneek vanaf september 2019. Ze wil van jongs af aan al kapster worden en is in 2019 begonnen met haar opleiding. Ryanne doet werken en leren.

‘De liefde voor het kappersvak begon toen ik mezelf ging vlechten en opsteken. Nu ik in een kapsalon werk en het bij klanten mag doen vind ik dit echt een droom die uit komt! Ik probeer altijd mijn best te doen! Ik had me geen betere stageplek kunnen wensen!’

 

 

Anneke

Anneke heeft haar in de afgelopen 19 jaar binnen het kappersvak breed ontwikkeld. Zo heeft ze naast verschillende leidinggevende -en opleidingsfuncties zicht onder andere gespecialiseerd in hoofdhuid problematiek. ‘Ik ben het allerliefst midden op de werkvloer in de salon aanwezig, daar is waar de dynamiek samenkomt. Ik wil mijn klanten niet veranderen, maar het mooiste in ze naar boven halen. Allen dan kan iemand stralen, en stralen gun ik iedereen’.

 

Baukje

Baukje is vanaf schooljaar 2018 stagiaire in Buitenpost en onze zaterdagkracht in zowel Burgum als Buitenpost. Vanaf schooljaar 2020-2021 gaat Baukje werken en leren volgen zodat jullie op meerdere dagen kennis met haar kunnen maken.

 

 

Ook hebben wij wisselend van maandag tot en met zaterdag stagiaires aan het werk. Deze jonge mensen proberen wij zoveel mogelijk vakgerichte kennis te bieden – maar met de grootste zorg en aandacht voor onze klanten. HAARZAAK m/v is een erkend leerbedrijf door SSB Nederland, het kenniscentrum voor uiterlijke verzorging. De stagiaires vullen ons aan, mede doordat zij met jonge en frisse ideeën komen. Voordat de stagiaires bij ons komen werken, ondergaan zij een strenge selectie.

GRAAG TOT ZIENS IN HAARZAAK m/v

Burgum: Markt 67 9251 JR 0511 – 481219

Buitenpost: Kerkstraat 56 9285 TB 0511 – 544047

Sneek: Lemmerweg 20 8607BZ 0515 – 820288

HAARZAAK m/v Buitenpost HAARZAAK bp HAARZAAK bp2