We mogen weer open!
Direct naar de inhoud.

Trouwen

Jullie gaan trouwen !

trouwen-groot

 

Op je trouwdag moet natuurlijk alles perfect zijn. Alles moet tot in de puntjes geregeld worden. Wij willen je graag helpen om van je trouwdag letterlijk de mooiste dag van je leven te maken. Bij ons is het mogelijk om je bruidskapsel te combineren met de make-up en schoonheidsbehandeling in onze schoonheidssalon. Niet alleen in tijd wordt dit perfect op elkaar afgestemd, maar het komt ook zeker het geheel ten goede.

Om voor de trouwdag de huid er zo perfect mogelijk uit te laten zien, is het mogelijk om daarvoor een gezichtsbehandeling te laten uitvoeren. Zie voor de diverse mogelijkheden onder de knop schoonheidssalon.

Om op de trouwdag zelf stress te voorkomen is het raadzaam om ca. twee weken voor de trouwdatum bij ons een afspraak te plannen om de wensen te bespreken en een proefkapsel en/of make-up te laten aanbrengen. Samen met één van onze kappers/visagisten kunnen we dan een kapsel/make-up creëren die het beste bij jou past !    Ook een nagel manicure behoort tot onze mogelijkheden.

Zo heb je de zekerheid dat het ook op je trouwdag geheel naar wens is ! Weet je inmiddels dat je je trouwkapsel en/of visagie door ons wilt laten doen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om de afspraken te reserveren.

Wat kost bij ons je trouwkapsel:

Omdat geen enkel kapsel hetzelfde is, rekenen wij alleen de tijd die wij werkzaam zijn met het proef- en bruidskapsel c.q. make-up, manicure e.d.

Gemiddeld zijn wij c.a. 45 min bezig met het trouwkapsel en 60 min met het proefkapsel.  Het is natuurlijk erg afhankelijk hoeveel verschillende mogelijkheden je voor proef wilt laten uitvoeren, je zou dus ook meerdere proefkapsels en of make-up kunnen laten maken.

Om dit alles zo eerlijk mogelijk te berekenen, rekenen wij €12,50 per gewerkte 15 min.

Gemiddeld proefkapsel 60 min               € 50,00

Gemiddeld bruidskapsel 45 min             € 37,50

Gemiddelde proef make-up  45 min      € 37,50

Gemiddelde bruidsmake-up 30 min      € 25,00

Gemiddelde manicure 45 min                 € 37,50

 

*  Het bruidskapsel is inclusief alle verstevigers (lak, mousse, e.d.).

Voor de schuifspeldjes vragen wij een bijdrage in de vorm van statiegeld.