We mogen weer open!
Direct naar de inhoud.

Schoonheidssalon

Naast de verzorging van uw haar, bieden wij ook de mogelijkheid uw huid te laten verzorgen in de schoonheidssalons van HAARZAAK m/v Burgum en Buitenpost.

In onze nieuwe Salon in Sneek zullen wij vooralsnog alleen kleine behandelingen zoals harsen, epileren en verven gaan verzorgen.

U kunt zich er laten verwennen door één van onze schoonheidsspecialisten.

Naast de gebruikelijke behandelingen hebben we ook wisselende aanbiedingen.

Om u een zo compleet mogelijke behandeling te kunnen bieden van uiterlijke verzorging hebben wij de schoonheidssalon in een aparte ruimte ingericht. Hierdoor is het mogelijk in één bezoek uw haar én huid te laten verzorgen.

Wij werken in onze schoonheidssalon met het hoogstaande huidverzorgingsmerk Dr. Eckstein, afkomstig uit Duitsland. Deze producten op natuurbasis zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen. Dr. Eckstein is een verzorgende lijn voor het gezicht en lichaam, bestaande uit zuivere natuurprodukten van de beste kwaliteit.

Als decoratieve make-up lijn gebruiken wij het merk John van G uit Duitsland. Het is een exclusieve, toonaangevende make-up lijn, wat bestaat uit een zeer breed scala make-up produkten van hoge kwaliteit en tegen een zeer betaalbare prijs. John van G ontwikkelde een uniek en vooral praktische magneetsysteem voor eyeshadows en blushers. De kleurblokjes zijn onderling uitwisselbaar zodat u deze dagelijks kan afwisselen met de kleuren die passen bij de gelegenheid, stemming of kleding. Daarnaast heeft John van G een verscheidenheid aan kajalpotloden, lipliners en -stylers, terwijl ook van mascara`s en foundations het nodige aanwezig is.

Wilt u iemand eens verwennen met een schoonheidsbehandeling ?

Wij hebben al cadeaubonnen vanaf € 5,00 geldig voor zowel behandelingen als producten in de kapsalon en in de schoonheidssalon.

Behandelingen

Basisbehandeling – 25 min.                                  € 27,50

Uw huid wordt intensief gereinigd d.m.v. borstelapparatuur. Daarna volgt een vochtbehandeling waardoor o.a. de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Met onze dierproefvrije huidverzorgingslijn voor hem en haar Dr. R.A. Eckstein wordt uw huid behandeld, waarna u wordt opgemaakt met de decoratieve make-up van John van G.

Uitgebreide behandeling – 55 min.                    € 45,00

Inclusief minimaal 2 basis modules naar keuze.

Zeer uitgebreide behandeling – 85 min.          € 70,00

Inclusief minimaal 4 basis modules naar keuze.

Extra basis-module                                                   € 15,00

Naast de behandeling kunt u een keuze maken uit onderstaande modules, zodat u zelf uw wensen omtrent de schoonheidsbehandeling kunt aangeven. Op deze manier kunt u de behandeling zo uitgebreid maken als u maar wilt.

Masker

Gezichtsmassage

Epileren

Scrub of peeling

Harsen bovenlip

Verven wimpers of wenkbrauwen

Speciale module                                                    € 20,00

Wij bieden u de mogelijkheid om uw huid te laten verwennen met een speciaal masker of pakking. Uw schoonheidsspecialiste adviseert u graag welk soort masker of pakking voor u geschikt is.

Collageenmasker

Oogrimpelbehandeling

Hals/decolleté pakking

Rubbermasker

Losse module zonder basisbehandeling

Epileren, vanaf                                                            € 14,50

Wimpers of wenkbrauwen verven                          € 14,50

Wimpers en wenkbrauwen verven                         € 22,50

Combinatie epileren en verven                               € 22,50

Harsen bovenlip of kin                                              € 14,50

Harsen bovenlip en kin                                             € 19,50

Make-up v.a.                                                                € 15,00

Manicure Behandeling v.a.                                       € 15,00

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud

 

 

Speciale behandelingen 60 minuten          € 45,00

Massagebehandeling

Vind u een massage ook zo heerlijk ? Neem dan eens tijd voor een massage-behandeling. Uw huid wordt eerst gereinigd, waarna de schoonheidsspecialiste uw nek, schouders en gezicht fantastisch masseert. Verschillende massagegrepen en toepassingen tijdens een rustgevende muziek.

Make up advies

Na het reinigen van de huid starten we met het opbouwen van een mooie egale make-up. Naar wens van de klant gaan we diverse mogelijkheden uitproberen en leert de klant zich op een geheel andere manier op te maken. Een stukje advies van de professional !

Stralende ogen

Deze behandeling richt zich met name op de kwetsbare huid rondom de ogen. Na het reinigen van de huid wordt er een oogmasker aangebracht.  Dit kan een vliesmaker zijn of een gelmasker welke uit 2 verschillende onderdelen bestaat. U zult versteld staan van het resultaat.

Ampul-behandeling

Tijdens deze behandeling wordt na de reiniging en ozondampbad uw huid met pure werkstoffen behandeld. Afhankelijk van uw huidtype wordt er gekozen voor bijv. vochtinbrengend, collageen, Q10 of Lifting ampul. Tevens wordt er een gekozen voor – een bij uw huid passend – masker.

Acne-behandeling

Speciaal voor de zeer gevoelige huid met (beginnende) acne is deze behandeling een echte aanrader. De huid wordt intensief gereinigd en worden de onzuiverheden op een deskundige wijze nagekeken en behandeld. Natuurlijk zal de schoonheidsspecialiste u een passend verzorgingsadvies geven.

Manicure

Gun uw handen eens een extraatje ! Na een warm vingerbadje worden o.a. uw nagels gevijld en nagelriemen verzorgd. Desgewenst is een parrafine-bad (voor extreem droge handen) of het lakken van de nagels natuurlijk een aanvulling zodat het resultaat er zeker mag zijn.

Collageen-Plus behandeling

Een echte oppepper voor uw huid, die vooral na de winter en na de zomerperiode wordt aangeraden. Na de reiniging en het ozondampbad volgt een masker en korte massage. Tevens wordt er een collageen-ampul in uw huid gemasseerd.