WIJ WERKEN VEILIG VOLGENS DE RIVM RICHTLIJNEN
Direct naar de inhoud.

Corona

Lieve klanten van HAARZAAK m/v

Onderstaande maatregelen hebben wij genomen i.v.m. de veiligheid van u en onze medewerkers:

  1. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, ziekteverschijnselen, Corona in uw omgeving of wanneer u in een (vakantie)land bent geweest minder dan 2 weken geleden.
  2. In verband met de stijging van het aantal Corona-gevallen in onze provincie, gaan wij vanaf 21 augustus opnieuw met mondkapjes werken. Voor zowel de klant als de hairstyliste/schoonheidsspecialiste.
  3. In veband met de hygiëne wordt elke klant gewassen voor de behandeling. De behandeling knippen/drogen is daarom niet langer boekbaar.
  4. Alle hairstylistes werken voortaan in een vaste salon (Burgum/Buitenpost/Sneek). Daardoor kan het voorkomen dat uw voorkeur-hairstyliste niet geboekt kan worden in uw gewenste salon. Maak indien gewenst een afspraak in een andere HAARZAAK vestiging.
  5. Kom op tijd en alleen naar uw afspraak. Zo voorkomen wij dat er teveel mensen in de salon aanwezig zijn. Een minderjarig kind of mensen die door een beperking begeleiding nodig hebben, mogen naar de salon vergezeld worden door één volwassene.
  6. Bij binnenkomst handen reinigen met reinigingsgel. Verder de instructies van de medewerkers in de salon opvolgen. De 1,5 meter maatregel zal zoveel mogelijk toegepast worden (wachtruimte, ruimte tussen de behandelplekken etc.).
  7. Bij het niet nakomen van uw afspraak, brengen wij het bedrag in rekening.